onsdag 3 juni 2009

E3 är skiten!

Just nu pågår E3. En riktig feting till företagsjippo i USA där speljournalister från alla världenshörn gör sig redo för att tvångsmatas med trailers och löften storverk. Oavsett vad man tycker om hypen kring spelen eller spelutvecklarnas enorma PR-maskineri kan man inte förneka den centrala roll som E3 har i spelvärlden. Det är här alla stortitlar visas upp för första gången, det är här vi kan börja ana hur spelhösten kommer att se ut.

Årets upplaga av E3 ser hittills riktigt bra ut och jag tänkte att det var på sin plats att ge dig bästa läsare ett axplock av de läckra trailers som har släppts.

Först ut Halo 3: ODST (Orbital Drop Shock Trooper), en fristående expansion till Halo 3 där du spelaren iklär sig rollen som en ODST-soldat, med andra ord en bad mother fucker (inte Master Chief-hård men kanske Carl Weathers-hård i alla fall). Trailern säger inte mycket om själva spelet, men antyder att det inte är fullt lika rakt på som Halo 3 och mer centrerat kring narrativet, spelutvecklarna går till och med så långt att dom kallar det för en "mystery story" med film noir-influenser. Om det innebär att spelet bjuder på skottväxkling ombord på Orientexpressen får framtiden utvisa...

http://www.gametrailers.com/video/e3-09-halo-3-odst/50404

Mer trailers kommer inom kort!

/Niklas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar