lördag 30 oktober 2010

Bond på Stureplan

Jag och Daniel begav oss till Stureplan på fredagskvällen, men inte för att spruta dompa. Istället stod vi och frös under svampen mitt på stureplan och testade det nya Bond spelet: Blood Stone 007 på en av nordens största skärmar. Mer om spelet kan ni höra i onsdagens [gejm] och längre fram i november kommer givetvis en rejäl recension.
Efter att vi lekt Bond med vapen och bilar gick vi, något skakade men inte störda, vidare till en krog för att dricka martinis som den riktige James Bond. Visserligen blev det bara öl och groggar med tillhörande mingel.

Det var inte bara pressfolk på plats utan även diverse vinnare från olika lokalradiotävlingar var också på plats. De vann, förutom möjligheten att träffa representanter från [gejm], själva spelet till valfri plattform. En av de glada vinnarna, Ben Sadek, ser ni här till vänster när han visar upp sin bästa sida.

Det är inte bara Stockholms radiostationer som har TV-spelsrelaterade tävlingar, även [gejm] har sådana! Snart har du chans att vinna en fantastiskt snygg Call of Duty: Black Ops-tischa. Lyssna på programmet så du inte missar det!

//Rick





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar