tisdag 2 november 2010

Dreamhack droppar in!





Heldag med Fredrik från Dreamhack

Fredrik Nyström som är pressmanager på Dreamhack hoppade in i studion förra veckan och det må jag säga, det var en timme av fullspäckad Dreamhack special. Fredrik snackade om allt mellan himmel och jord om vad årets Dreamhack i Jönköping har att erbjuda. Fredrik var med [gejm] hela timmen och spexade friskt med sin Iphone och pratade om det senaste från spelvärlden. Fredrik skrattade lågmält när han pratade om hans intresse om spelvärden, där han avslöjade vilka spel som hade betytt något för honom och vilka spel som inte attraherade hans intresse alls.

Jag kunde inte låta bli att lägga märke till Fredriks pappa-mogenhet när han pratade om sina barns spelintresse och att dom idag icke fick spela några "blodiga" shoot-em-up spel, utan fick nöja sig med sportspel och dylikt. Det tog mig tillbaka när jag var ung och faktiskt blev så "gammal" att farsan satte mig vid DOOM 95, där blodet mer såg ut som fyrkantiga pixlar som mer såg ut som någon form av uråldrig blur-effekt. Men detta är inget som kommer att spelas på årets Dreamhack utan den otroliga tävlings-ostfrallan kommer utöver mycket läsk inehålla Starcraft II, Quake LIVE, Tekken 6 och Counter-Strike 1,6.
Vi kan även vänta oss feta artister som SMK, Yersinia, Alice in Videoland, 250 kg Kärlek, Adept och många fler.

Fredrik talade vidare om årets Dreamhack som kommer att bli en i sitt slag. Artister, shower och tävlingar kommer att ligga på plats, sen får man ju inte glömma alla de 10 000 datorer som kommer att finnas på årets evenemang. Fredrik avslöjade även sitt game-namn för alla som är intresserade av att möta Fredrik på nätet så är det bara att slänga sig in och lyssna på förra veckans program på studentradion.com.

DreamHack Winter 2010 hålls den 25:e till 28:e november 2010. Dörrarna öppnar torsdagen den 25:e november klockan 08.00. Dörrarna stänger 12.00 Söndagen den 28:e november. Nätverket bryts 09.00 och elektriciteten 10.00
Hela [gejm] redaktionen kommer att vara där och gästa med fart och spektakel. Är du intresserad av att bli intervjuad om dina spelupplevelser eller tävlingsresultat så är du varmt välkommen att söka upp oss på evenemanget. Vi kommar själva att springa runt och mingla under hela helgen med energi upp till öronen. Är du även intresserad att vara med i radio LIVE från Dreamhack så är det bara att kontakta oss på gejm@studentradion.com

Är du intresserad av att veta mer om Dreamhack eller inte redan har köpt biljetter så surfa in på www.dreamhack.se

Vi ses på Dreamhack!
[gejm] on!
--
Alexander Johansson
Medieproducent och Programledare på [gejm] Studentradion 98,9

1 kommentar:

  1. Från höger till vänster: Rick, Loretto, Fredrik och Alex. Fotograf: Alle

    SvaraRadera